Знижки для дітей:
— Дітям до 6 років (включно), при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні — безкоштовно;
— Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру — 150 грн./особа.
Вартість вхідних квитків:
— палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський - 20 грн., школярі - 15 грн.;
— Мукачівський замок: дорослі – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
— новий термальний басейн "Жайворонок" у Берегові: загальний, студенти – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти від 120 до 150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн..
— дегустація вин: 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.;
— відвідання веселого ресторану "Деца у нотаря": загальний – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
— Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) - 50 грн., студенти - 40 грн., учні - 20 грн.;
— купання в чанах з водою с. Лумшори: 140 грн./особа, діти до 12 років – 90 грн./особа;
— дегустація сиру: загальний – 65 грн.;
— озеро "Синевир": загальний, пенсійний – 25 грн, студенти і школярі – 10 грн.
- водоспад Шипіт: загальний, пенсійний, студентський – 10 грн., учні – 5 грн.
Проживання:
відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Поселення згідно Ваших побажань.
Харчування:
Обід у 1-й день – у ресторані міста Мукачево та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні. Меню: салат з капусти, "суп-левеш", торгоня (домашні макарони особливого приготування) з черке-папрікаш, компот, хліб. Вартість 90 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – у садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 90 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – у садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в Ужгороді в кафе "Дельфін". Меню: борщ, курячий крученик з рисом, салат (огірок, помідор, олія), узвар, хліб. Вартість 100 грн/ос.
Вечеря у 2-й день – у садибах після повернення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 90 грн./особа.
Сніданок у 3-й день – в садибах, звичайний європейський. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 3-й день – в ресторані "Колиба" біля озера Синевир і складається з найкращих страв бойківської кухні: салат овочевий, юшка з білими грибами, картопляне пюре з м'ясо по-полонинськи, хліб, чай з трав. Вартість 110 грн./особа.